Veiligheid en gezondheid zijn voor ons cruciaal. We zullen tijdens de trainingen dan ook al geldende maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van COVID-19 in acht nemen.

 

Voor de cursus:

  • Indien u gezondheidsklachten heeft, kunt u niet deelnemen aan de cursus; neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging vanaf 38 graden.
  • Bij binnenkomst op de locatie, in het oefencentrum en in de leslokalen is desinfecterende handgel beschikbaar.
  • Bij binnenkomst wordt u opgevangen en gewezen op de gedragsregels.
  • In het leslokaal krijgt u een vaste zitplaats aangewezen en eigen les- en leermiddelen.

Tijdens de cursus:

  • Volg altijd de instructies van de trainer op.

Na de cursus:

  • U verlaat één voor één de trainingslocatie.

Dank voor uw medewerking!

 

Locaties

 Beveren     Van der Valk    Gentseweg 280      9120 Beveren    route 
 Gent     Van der Valk     Akkerhage 10     9000 Gent    route
 Zolder     De Pits      Sterrenwacht 143    3550 Zolder     route

 

De klassikale training op locatie start om 09:00 uur en eindigt rond 16:00 uur.

 

 

Online trainingen

  • De online training start om 9:30 uur en eindigt uiterlijk 12:00 uur.
  • U kunt zelf kiezen met hoeveel mensen u deze livestream bekijkt. De deelnemers worden niet op persoonsniveau geregistreerd. Training Locatie Begindatum Eindatum Plaatsen beschikbaar
Gordijnen en Vouwgordijnen Online training wo, 22 juni 2022 wo, 22 juni 2022 50

Klassiek, modern of romantisch, PowerView® Gordijnen en Vouwgordijnen van Luxaflex® zijn eigentijds en sfeer verhogend. Twee prachtige productgroepen samengevat in 1 collectie. Dit biedt volop verkoopkansen, míts u goed voorbereid bent.

Wilt u de ins en outs weten van deze collecties en alle mogelijkheden in een paar uur voorbij zien komen?

In de training wordt de informatie vanuit het Handleiding -en prijzenboek toegelicht en wordt het collectiemateriaal en de diverse begrippen besproken. Ook het bestelsysteem Luxaflex® Easy Ordering zal niet ontbreken. Kortom, alle facetten die nodig zijn om een Gordijn en een Vouwgordijn van Luxaflex® te kunnen verkopen, op te hangen of te meten worden behandeld. Deze online training is gericht op startende verkopers/monteurs en verkopers die reeds enige ervaring hebben.

Horizontale Jaloezieën Online training ma, 13 juni 2022 ma, 13 juni 2022 46

In deze training zal het complete programma aan Horizontale Jaloezieën besproken worden, de mogelijkheden, de opties en natuurlijk het collectieboek en prijsboek zullen niet vergeten worden.

Alle basisbegrippen en verkoopargumenten die nodig zijn om een goed advies te kunnen geven op het gebied van Horizontale Jaloezieën zullen doorgenomen worden.

Een training gericht op startende verkopers/monteurs en verkopers die reeds enige ervaring hebben met Horizontale Jaloezieën en hun kennis willen opfrissen.

Houten Jaloezieën Online training vr, 10 juni 2022 vr, 10 juni 2022 50

In deze training zal het complete programma aan Houten Jaloezieën besproken worden, de mogelijkheden, de opties en natuurlijk het collectieboek en prijsboek zullen niet vergeten worden.

Alle basisbegrippen en verkoopargumenten die nodig zijn om een goed advies te kunnen geven op het gebied van Houten Jaloezieën zullen doorgenomen worden.

Een training gericht op startende verkopers/monteurs en verkopers die reeds enige ervaring hebben met Houten Jaloezieën en hun kennis willen opfrissen.

Plissé & Duette® Shades Online training ma, 27 juni 2022 ma, 27 juni 2022 49

In deze training worden de productgroepen Plissé- & Duette® Shades besproken.

De informatie in de Collectieboeken en verkoopargumenten die nodig zijn om een goed advies te kunnen geven en ook de diversiteit aan bedieningsopties en montagemogelijkheden zullen doorgenomen worden.

Een training gericht op startende verkopers/monteurs en ervaren verkopers die reeds enige ervaring hebben met Plissè-& Duette® Shades en hun kennis willen opfrissen.

PowerView® Automation Online training di, 21 juni 2022 di, 21 juni 2022 48

PowerView® Automation, raamdecoratie die zich aanpast aan uw persoonlijke wensen op elk moment van de dag, is niet meer weg te denken uit de wereld van Smart Home. In deze training lichten we de mogelijkheden van PowerView® Automation toe en benoemen we de verkoopargumenten. Ook leert u raamdecoratie te programmeren, aansturen en de hub aansluiten.

Deze training is gericht op startende verkopers/monteurs en op ervaren verkopers die hun kennis willen opfrissen.

Silhouette® Shades Online training vr, 17 juni 2022 vr, 17 juni 2022 50

In deze training zal het programma Silhouette® Shades met u doorgenomen worden, de diversiteit aan bedieningsvormen en mogelijkheden van een Luxaflex® Silhouette® Shade.

Ook zullen we met u het collectieboek en de informatie die bij de stalen vermeld staat zullen we doornemen.

Om een goed advies te kunnen geven op het gebied van Silhouette® Shades is de juiste kennis en heeft u verkoopargumenten nodig.

Een training gericht op startende verkopers/monteurs en verkopers die reeds enige ervaring hebben met rollende producten en hun kennis willen opfrissen.

Techniek (tweedaags) Gent ma, 13 juni 2022 di, 14 juni 2022 0

De inhoud van de training is volledig gericht op de technische kant van de Luxaflex® producten (binnenzonwering). Dat wil zeggen dat monteren, repareren en bieden van service de belangrijkste onderwerpen zijn van de training. Ook meten en de specifieke technische aspecten, zoals bijvoorbeeld PowerView® Automation zullen behandeld worden. De training is geschikt voor monteurs en iedereen die zich meer wil verdiepen in de technische kant van de Luxaflex® producten.

The Art of Window Styling